Started 2 yr 3 mo ago
Took 52 sec on gemoc-xxlarge-with-disk

Failed Build #1153 (Aug 11, 2017 3:18:27 PM)

Changes
  1. add failIfNoTests=false to jenkinsfile (commit: 73e6feb) (detail / githubweb)

Started by GitHub push by dvojtise

Started by upstream project gemoc-studio_official_samples_deployer build number 381
originally caused by:

Started by upstream project concurrency_moccml build number 226
originally caused by:

Started by upstream project concurrency_moccml build number 227
originally caused by:

Started by upstream project coordination_heterogeneousCoordinationEngine build number 399
originally caused by:

Revision: 73e6febd76e58710b8dcf5bc0669dd18eb372e0d
  • refs/remotes/origin/master

Module Builds

Not built org.eclipse.gemoc.concurrency.feature2 ms
Not built org.eclipse.gemoc.coordination.feature2 ms
Not built org.eclipse.gemoc.gemoc_studio.additions.feature3 ms
Not built org.eclipse.gemoc.gemoc_studio.branding3 ms
Not built org.eclipse.gemoc.gemoc_studio.branding.feature2 ms
Not built org.eclipse.gemoc.gemoc_studio.product2 ms
Not built org.eclipse.gemoc.gemoc_studio.updatesite3 ms
Not built org.eclipse.gemoc.language_workbench.documentation2 ms
Not built org.eclipse.gemoc.modeldebugging.feature3 ms
 org.gemoc.concurrency.feature (didn’t run)
 org.gemoc.coordination.feature (didn’t run)
 org.gemoc.gemoc_language_workbench.documentation (didn’t run)
 org.gemoc.gemoc_studio.additions.feature (didn’t run)
 org.gemoc.gemoc_studio.branding (didn’t run)
 org.gemoc.gemoc_studio.branding.feature (didn’t run)
 org.gemoc.gemoc_studio.branding.source.feature (didn’t run)
Not built GEMOC Studio root build3 ms
 org.gemoc.gemoc_studio.product (didn’t run)
 org.gemoc.gemoc_studio.updatesite (didn’t run)
 org.gemoc.modeldebugging.feature (didn’t run)